Χρειάστηκαν 50 χρόνια περίπου για να μπορέσει η Maxxis να φτάσει στην θέση που κατέχει σήμερα. Προιόντα ελαστικών σε 180 χώρες,30.000 υπάλληλοι,εγκαταστάσεις στα μεγαλύτερα κέντρα δοκιμών και ιδιόκτητες στον κόσμο. Γνώμονας μας ο άνθρωπος. Υποχρέωση μας η αξιοπιστία και η πιστότητα με βάση τις πληροφορίες που επεξεργαζόμαστε σε όλα τα επίπεδα για την ασφάλεια των προιόντων μας. Ευελπιστούμε να κερδίσουμε το σεβασμό και την εμπιστοσύνη σας. Γνωρίστε μας.....

 

               
       

HP 5

 

 Σε μια προσπάθεια να μειώσουμε το αποτύπωμα άνθρακα, το HP5 σχεδιάστηκε για να προσφέρει τα ίδια επίπεδα κρατήματος αλλά με τεχνολογίες χαμηλής αντίστασης κύλισης. 

   
               
       

ΜECOTRA ME 3

 

Μια από τις νέες γενιές ECO ελαστικών τουρισμού, το ME3 διαθέτει μείγμα νανο-πυριτίου, ώστε να ενισχύει τις επιδόσεις σε βρεγμένες επιφάνειες και την αντίσταση σε ολίσθηση. 

   
               
       

MA 510E

 

Ένα κλασικό μη-κατευθυντικό UHP σχεδιασμένο για να παρέχει εξαιρετική σχέση τιμής/αξίας για την κατηγορία του, το MA-510 αποδίδει σταθερά σε ξηρές συνθήκες όμως διαθέτει πλατιές αυλακώσεις και διπλή στρώση πυριτίου στο μείγμα για περαιτέρω βελτίωση της απόδοσης και στο υγρό. 

   
               
       

AP 2

 

Ένα πραγματικά ευρωπαϊκό χειμερινό ελαστικό για όλες τις εποχές που περιλαμβάνει το πιο πρόσφατο μείγμα και σύγχρονη κατασκευή για βελτιστοποιημένη σταθερότητα και κράτημα σε υψηλές ταχύτητες.Εξελιγμένη σχεδίαση πέλματος το πριονωτό σχέδιο διεισδύει βαθιά στο χιόνι και προσφέρει εξαίρετο κράτημα και πρόσφυση. 

   
               
       

RUN FLAT TIRES M 36 + 

 

Η σειρά run flat ελαστικών M36+ MRS της Maxxis διαθέτει ενισχυμένα πλευρικά τοιχώματα, νέο σχεδιασμό νευρώσεων και λινών, που του χαρίζουν υψηλή αντοχή ακόμη και σε συνθήκες μηδενικής πίεσης αέρα. Με τα συγκεκριμένα ελαστικά, ο οδηγός διατηρεί τον έλεγχο του οχήματος στην περίπτωση της απότομης αλλαγής της πίεσης του αέρα. 

   
               
       

VICTRA MA Z3 

 

Ένα κατευθυντικό UHP θερινό ελαστικό που δεν φοβάται τη βροχή, το MA-Z3 διαθέτει επιθετική αυλάκωση και μείγμα πέλματος ενισχυμένο από πυριτική παιπάλη (microsilica) για καλύτερη απόδοση στο βρεγμένο. 

   
               
       

VS 01 

 

Ένα ασύμμετρο UHP θερινό ελαστικό, σχεδιασμένο για πολυτελή σπορ σεντάν, το VS-01 διαθέτει σύγχρονες τεχνολογίες πέλματος για την ελαχιστοποίηση του θορύβου. Κοινή χρήση 

   
               
               

 

Επίσημος συνεργάτης  της εταιρείας  MAXXIS INTERNATIONAL HELLAS 

 

Σχετικά με εμάς

Προσπαθούμε συνεχώς να είμαστε μια επιτυχημένη εταιρεία. Ακολουθούμε το πνεύμα,τη φιλοσοφία και τις τεχνολογικές επιταγές της σύγχρονης εποχής. Διεξάγουμε διαρκώς έρευνα αγοράς ενώ συμμετέχουμε σε πρωτοβουλίες με κοινωνικό σκοπό σεβόμενοι πάντα τις ανάγκες των πελατών μας. Ακολουθούμε στρατηγικές ανάπτυξης με πρωτοτυπία και δεσμευόμαστε για την υψηλή ποιότητα των προιόντων και των υπηρεσιών στους πελάτες μας.

    Υπηρεσίες

  •   Service & Επισκευές
  •   Μεταφορά
  •   Κτέο
  •   Πλυντήριο
  •   Μεταχειρισμένα

 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?

(UA-38546646-1)