Χρειάστηκαν 50 χρόνια περίπου για να μπορέσει η Maxxis να φτάσει στην θέση που κατέχει σήμερα. Προιόντα ελαστικών σε 180 χώρες,30.000 υπάλληλοι,εγκαταστάσεις στα μεγαλύτερα κέντρα δοκιμών και ιδιόκτητες στον κόσμο. Γνώμονας μας ο άνθρωπος. Υποχρέωση μας η αξιοπιστία και η πιστότητα με βάση τις πληροφορίες που επεξεργαζόμαστε σε όλα τα επίπεδα για την ασφάλεια των προιόντων μας. Ευελπιστούμε να κερδίσουμε το σεβασμό και την εμπιστοσύνη σας. Γνωρίστε μας .....

 

             
     

BIGHORN MT 764

 

Ένα ελαστικό υψηλών προδιαγραφών με αγωνιστικές καταβολές για λασπώδες έδαφος, το MT-764 έχει την ίδια ανθεκτική και σκληρή σχεδίαση, αλλά βελτιώνει τις επιδόσεις εκτός δρόμου με τη χρήση ενός νέου άγριου σχεδίου, το οποίο συμβάλλει σε καλύτερο αυτοκαθαρισμό στη λάσπη. 

 

   
             
     

 TREPADOR  M 8060 

 

Σχεδιασμένο για τη δριμύτητα των υψηλών ταχυτήτων εκτός δρόμου, το Trepador Radial διαθέτει υλικά υψηλής αντοχής σε στιβαρό ακτινικό σχεδιασμό για μέγιστη αντίσταση στα τρυπήματα και σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες. 

 

   
             
     

BRAVO AT 980  

 

Ένα παντός εδάφους ελαστικό με κλασική χάραξη, το AT-980 διαθέτει νέα σχεδίαση, που μεγιστοποιεί την επαφή με το δρόμο ακόμα και υπό βαριά φορτία, βελτιώνοντας επίσης την αντίσταση σε τρυπήματα και εκδορές. 

 

   
             
     

BRAVO MT 753  

Κατασκευή με διπλές ζώνες χάλυβα για μακράς διαρκείας αντοχή στη φθορά και ομοιομορφία. Ειδικά σχεδιασμένο πέλμα που παρέχει εξαιρετική πρόσφυση εντός και εκτός δρόμου.


 

   
             
     

BRAVO AT 770 771 

BRAVO AT 770 771 υψηλής ποιότητας ελαστικό παντός εδάφους που έχει κατασκευαστεί για να ανταπεξέρχεται στο αγαπημένο σας μονοπάτι αλλά και την καθημερινή διαδρομή από και προς τη δουλειά. Το AT-771 σχεδιάστηκε με τεχνολογίες για να αντιμετωπίζει άσφαλτο, χώμα, λάσπη και όλα τα ενδιάμεσα τερέν. 

   
             
     

S PRO 

 

Ένα θερινό ασύμμετρο UHP σχεδιασμένο για πολυτελή SUV, το S-Pro διαθέτει ένα νέο σχεδιασμό αυλακώσεων που ελαχιστοποιεί τον συντονισμό για μια πιο ήσυχη εμπειρία οδήγησης. 

   
             
             

Επίσημος συνεργάτης  της εταιρείας  MAXXIS INTERNATIONAL HELLAS

 

Σχετικά με εμάς

Προσπαθούμε συνεχώς να είμαστε μια επιτυχημένη εταιρεία. Ακολουθούμε το πνεύμα,τη φιλοσοφία και τις τεχνολογικές επιταγές της σύγχρονης εποχής. Διεξάγουμε διαρκώς έρευνα αγοράς ενώ συμμετέχουμε σε πρωτοβουλίες με κοινωνικό σκοπό σεβόμενοι πάντα τις ανάγκες των πελατών μας. Ακολουθούμε στρατηγικές ανάπτυξης με πρωτοτυπία και δεσμευόμαστε για την υψηλή ποιότητα των προιόντων και των υπηρεσιών στους πελάτες μας.

    Υπηρεσίες

  •   Service & Επισκευές
  •   Μεταφορά
  •   Κτέο
  •   Πλυντήριο
  •   Μεταχειρισμένα

 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?

(UA-38546646-1)