Ελαστικά υψηλής ποιότητας σχεδιασμένα για όλες τις συνθήκες.

Για 100 χρόνια General Tire υπήρξε ηγέτης της καινοτομίας, εισαγωγή νέων μορφών τεχνολογίας και να προσαρμοστούν στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και να προστατεύσει ότι αγαπάμε με προϊόντα υψηλής ποιότητας σχεδιασμένο για όλες τις συνθήκες.

 

               
       

GRABBER AT2

Μια νέα διάσταση στην off-road

 

Παρέχοντας ισχυρή πρόσφυση και άριστο χειρισμό, τόσο off- όσο και on-road. 
Η στιβαρή κατασκευή του ελαστικού προστατεύει από τη βλάβη στο πέλμα και στα πλευρικά τοιχώματα. Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται στο GRABBER AT εξασφαλίζει άνετο χειρισμό σε συνδυασμό με μεγάλη απόσταση σε μίλια.

   
                                                                                                                                                                               
       

GRABBER HP

Μια νέα διάσταση στην off-road

 

   
               
       

GRABBER HTS

 Μια νέα διάσταση στην off-road

 

Ο καινοτόμος σχεδιασμός πέλματος εξασφαλίζει την τέλεια ισορροπία άνεσης, απόδοσης και ανθεκτικότητας. Το ελαστικό έχει ισχυρή λαβή και αντιδρά στις απαιτήσεις της επιφάνειας σε όλες τις καιρικές συνθήκες και η ένωση μειώνει την αντίσταση κύλισης, ελαχιστοποιώντας τη φθορά και την κατανάλωση καυσίμου.

   
               
       

GRABBER MT 

Μια νέα διάσταση στην off-road

 

Ο επιθετικός σχεδιασμός ανοιχτού σχεδίου με τις νευρώσεις εκτόξευσης πέτρας εξασφαλίζει την καλύτερη κινητικότητα ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες εκτός δρόμου. Το γενικό ελαστικό GRABBER MT είναι ένα ανθεκτικό, ανθεκτικό ελαστικό που προσφέρει εξαιρετικά υψηλά επίπεδα πρόσφυσης σε όλες τις off-road συνθήκες, χρησιμοποιώντας την ανθεκτική  τριπλή κατασκευή.

   
               
       

GRABBER TR 

Μια νέα διάσταση στην off-road

 

Σχεδιασμένο για να εργάζεται σκληρά και να παίζει σκληρά, το επιθετικό πέλμα σε όλο το έδαφος του GRABBER TR παρέχει τη λαβή εκτός δρόμου που απαιτείται για το έδαφος με χαλίκια καθώς και μια ομαλή και άνετη οδήγηση στο δρόμο.

   
               
       

SNOW-GRABBER 

Μια νέα διάσταση στην off-road

 

Το πέλμα εξασφαλίζει υψηλή σταθερότητα στροφών σε συνδυασμό με υψηλή πρόσφυση, εξασφαλίζοντας την καλύτερη συμπεριφορά χειρισμού και πέδησης στο χιόνι, στο έδαφος εκτός δρόμου, σε ξηρούς δρόμους και σε παγωμένους δρόμους.

   
               

Επίσημος συνεργάτης  της εταιρείας  MAXXIS INTERNATIONAL HELLAS

 

Σχετικά με εμάς

Προσπαθούμε συνεχώς να είμαστε μια επιτυχημένη εταιρεία. Ακολουθούμε το πνεύμα,τη φιλοσοφία και τις τεχνολογικές επιταγές της σύγχρονης εποχής. Διεξάγουμε διαρκώς έρευνα αγοράς ενώ συμμετέχουμε σε πρωτοβουλίες με κοινωνικό σκοπό σεβόμενοι πάντα τις ανάγκες των πελατών μας. Ακολουθούμε στρατηγικές ανάπτυξης με πρωτοτυπία και δεσμευόμαστε για την υψηλή ποιότητα των προιόντων και των υπηρεσιών στους πελάτες μας.

    Υπηρεσίες

  •   Service & Επισκευές
  •   Μεταφορά
  •   Κτέο
  •   Πλυντήριο
  •   Μεταχειρισμένα

 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?

(UA-38546646-1)