Η Cst  είναι μια από τις πιο αξιόπιστες μάρκες  ελαστικών στον κόσμο και κατασκευάζει υψηλής ποιότητας προϊόντα ελαστικών. 

 

               
       


MR - 61
 

 

Μια από τις κορυφαίες επιλογές των οδηγών για πολυτελή οχήματα. Εξαιρετικός συνδυασμός οδηγικής άνεσης και αντοχής. Η μη-κατευθυντική σχεδίαση του πέλματος προσφέρει άνετη κύλιση υψηλής ποιότητας Υψηλή βαθμολογία για την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Εξαιρετικά χαρακτηριστικά ομοιομορφίας. 

   
               
       

MD - A1

 

Η καλύτερη ισορροπία μεταξύ απόδοσης, ασφάλειας, αντοχής, ποιότητας κύλισης και οικονομίας Ειδικά σχεδιασμένο για οικονομικά οχήματα. Ο ιδανικός συνδυασμός μεταξύ απόδοσης και τιμής. Μεγάλη αντοχή και διάρκεια ζωής του πέλματος. 

   
               
       

AD - R8 

 

Εξαιρετικός συνδυασμός οδηγικής άνεσης και αντοχής. Η μη-κατευθυντική σχεδίαση του πέλματος προσφέρει άνετη κύλιση υψηλής ποιότητας Υψηλή βαθμολογία για την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

   
               
               

 

Επίσημος συνεργάτης  της εταιρείας  MAXXIS INTERNATIONAL HELLAS

 

Σχετικά με εμάς

Προσπαθούμε συνεχώς να είμαστε μια επιτυχημένη εταιρεία. Ακολουθούμε το πνεύμα,τη φιλοσοφία και τις τεχνολογικές επιταγές της σύγχρονης εποχής. Διεξάγουμε διαρκώς έρευνα αγοράς ενώ συμμετέχουμε σε πρωτοβουλίες με κοινωνικό σκοπό σεβόμενοι πάντα τις ανάγκες των πελατών μας. Ακολουθούμε στρατηγικές ανάπτυξης με πρωτοτυπία και δεσμευόμαστε για την υψηλή ποιότητα των προιόντων και των υπηρεσιών στους πελάτες μας.

    Υπηρεσίες

  •   Service & Επισκευές
  •   Μεταφορά
  •   Κτέο
  •   Πλυντήριο
  •   Μεταχειρισμένα

 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?

(UA-38546646-1)