Η kiriakopoulos-antallaktika.gr συνεργάζεται με την εταιρία ταχυμεταφορών των ΕΛΤΑ (Πόρτα-Πόρτα).Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται συνήθως την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραγγελία σας, εφόσον είναι άμεσα διαθέσιμα, και το κόστος αποστολής για δέματα βάρους μέχρι 2 κιλών είναι 6.00€ για τον Νομό Αττικής και 8.00€ για την υπόλοιπη Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).


Για παραγγελίες μεγάλου όγκου και βάρους, είναι πολύ πιθανό να σας συμφέρει η αποστολή της παραγγελία σας με πρακτορείο μεταφορών. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας, και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε για τον πλέον κατάλληλο τρόπο αποστολής στην περιοχή σας, καθώς και για το τελικό κόστος αποστολής.Στην περίπτωση αυτή, δυστυχώς δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.


Μπορείτε επίσης απλά να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το  κατάστημά μας στην Καλλιθέα. Στην περίπτωση αυτή, μετά την λήψη της παραγγελίας σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε για την δέσμευση των προϊόντων για να τα παραλάβετε εσείς.

 
 

 

 

 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?

(UA-38546646-1)