Τα ανταλλακτικά που διανέμουμε στην Ελληνική αγορά κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές των κατασκευαστών αυτοκινήτου,τηρώντας όλες τις διαδικασίες ποιότητας.Η ποιότητα των ανταλλακτικών μας, μας δίνει την δυνατότητα να ικανοποιούμε τις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού οδηγού.Βασική μας προτεραιότητα είναι η οδηγική ασφάλεια . 

 

  

     
 

Η εταιρεία SACHS είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής αμορτισέρ και σετ συμπλέκτη στην Ευρώπη. Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων κατασκευαστών αυτοκινήτου. Η αξεπέραστη γερμανική τεχνολογία σε συνδυασμό με τα υλικά υψηλών προδιαγραφών εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα κατασκευής.

 
     
     
 

H Valeo  είναι ένας  προμηθευτής ανταλλακτικών αυτοκινήτων , συνεργάτης σε αυτοκινητοβιομηχανίες σε όλο τον κόσμο. Ως εταιρεία τεχνολογίας, Valeo αναπτύσσει καινοτόμα προϊόντα και συστήματα που συμβάλλουν στη μείωση των  εκπομπών CO2  και στην ανάπτυξη της  διαισθητικής οδήγησης . 

 
     
     
 

 

Η εταιρεία TRW Aftermarket είναι ηγέτης στον κόσμο για τα προϊόντα ποιότητας για την ασφάλεια αυτοκινήτου που παράγονται από την Original Producer [OE]. Τα συστήματα πέδησης, τα εξαρτήματα διεύθυνσης και ανάρτησης, τα εξαρτήματα επαγγελματικών οχημάτων και τα εργαλεία εξυπηρέτησης είναι θρυλικά για την τεχνολογική τους ποιότητα και τον καινοτόμο σχεδιασμό.

 
     
     

 

H εταιρεία KYB είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές στον κόσμο των αμορτισέρ σε κατασκευαστές αυτοκινήτων. Πάνω από 1 εκατομμύριο αποσβεστήρες κραδασμών KYB κατασκευάζονται κάθε εβδομάδα.

 
     
     
 

Η Comma είναι μια εταιρεία που επικεντρώνεται στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της στην παγκόσμια αγορά υπηρεσιών και ανταλλακτικών της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ένας παγκοσμίου κλάσης κατασκευαστής και προμηθευτής λιπαντικών και χημικών προϊόντων αυτοκινήτων για επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα.

 
     
     
 

Η εταιρεία SKF είναι ένα μεγάλος κατασκευαστής και προμηθευτής ρουλεμάν. Η εταιρεία ξεκίνησε το 1907  και έχει πάνω από 100 μονάδες παραγωγής και εταιρείες πωλήσεων.

 
     
     
 

Η Bosch είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στη Γερμανία.Τα ανταλλακτικά της Bosch εντυπωσιάζουν χάρη στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την πρωτοποριακή τεχνολογία. 

 

     
     
  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε,ότι τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα των αυτοκινητοβιομηχανιών και κατασκευαστών ανταλλακτικών που εμφανίζονται στον διαδικτυακό μας χώρο,αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων εργοστασίων/κατασκευαστών.Σε καμία περίπτωση,δεν θα πρέπει να εννοηθεί ότι αποτελούμε επίσημο ή/και εξουσιοδοτημένο μέλος του δικτύου του εκάστοτε αντιπροσώπου/επίσημου εισαγωγέα των εν λόγω εργοστασίων/κατασκευαστών στην Ελλάδα ή/και στο εξωτερικό.
 
     

 

 

Σχετικά με εμάς

Προσπαθούμε συνεχώς να είμαστε μια επιτυχημένη εταιρεία. Ακολουθούμε το πνεύμα,τη φιλοσοφία και τις τεχνολογικές επιταγές της σύγχρονης εποχής. Διεξάγουμε διαρκώς έρευνα αγοράς ενώ συμμετέχουμε σε πρωτοβουλίες με κοινωνικό σκοπό σεβόμενοι πάντα τις ανάγκες των πελατών μας. Ακολουθούμε στρατηγικές ανάπτυξης με πρωτοτυπία και δεσμευόμαστε για την υψηλή ποιότητα των προιόντων και των υπηρεσιών στους πελάτες μας.

    Υπηρεσίες

  •   Service & Επισκευές
  •   Μεταφορά
  •   Κτέο
  •   Πλυντήριο
  •   Μεταχειρισμένα

 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?

(UA-38546646-1)